Joop Weeink Uitvaartborg

Het lidmaatschap van Joop Weeink Uitvaartborg vormt een waardevolle aanvulling op een eventueel reeds lopende uitvaartverzekering of lidmaatschap van een uitvaartvereniging. U kiest hiermee namelijk zelf uw uitvaartondernemer, ongeacht de verzekering die u heeft afgesloten. U kiest iemand die u kent en die u vertrouwt en dat geeft rust voor later. Het lidmaatschap verplicht u verder tot niets. Er is geen sprake van een vereniging met leden of enige vorm van aansprakelijkheid.

Wat houdt het lidmaatschap in?

Bij inschrijving* betaalt u éénmalig € 30,-

Hiervoor ontvangt u:

    • Een bewijs van inschrijving in het Register van Joop Weeink Uitvaartborg. Deze inschrijving is op naam en niet overdraagbaar.
    • Een korting** van € 300,- op het totaalbedrag van de uitvaartnota als u minimaal een half jaar lid bent en uw nabestaanden uw uitvaart laten regelen en uitvoeren door Joop Weeink Uitvaartverzorging. Bent u langer dan 10 jaar lid, dan bedraagt deze korting zelfs € 500,-
    • Op verzoek een voorbespreking over uw persoonlijke uitvaartwensen en inzicht in de kosten.
    • Op verzoek een Wilsbeschikking: een praktisch boekje waarin u zelf uw uitvaartwensen kunt vastleggen. Hiermee maakt u het voor u nabestaanden gemakkelijker om een uitvaart te regelen zoals u die gewenst zou hebben.

* Het kan zijn dat u uit hoofde van een lidmaatschap van een uitvaartvereniging reeds korting ontvangt van Joop Weeink Uitvaartverzorging. Wordt u ook lid van Joop Weeink Uitvaartborg, dan is in dat geval altijd de voor u gunstigste korting van toepassing.

** De korting van Joop Weeink Uitvaartborg is alleen van toepassing als de uitvaart plaats vindt in het verzorgingsgebied van Joop Weeink Uitvaartverzorging. Dit betreft het gebied met een straal van 50 km rondom Haaksbergen.

Inschrijven?

Wilt u zich inschrijven, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Wilt u zich inschrijven?

Vul dan het formulier in onderaan deze pagina

Laat uw nummer achter,

wij bellen u graag terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.