06 222 00 646 053 57 252 75 info@joopweeink.nl

Vooraf regelen

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om het regelen van uw uitvaart helemaal aan uw nabestaanden over te laten. Het gebeurt echter steeds vaker dat mensen ervoor kiezen om bij leven al één en ander op papier te zetten betreffende hun uitvaartwensen.

Dit maakt het gemakkelijker voor nabestaanden om de wensen van de overledene te respecteren en een uitvaart te regelen zoals de overledene die gewenst zou hebben. Ook kan het u zelf rust geven als u van te voren al zaken vastlegt en regelt.

Als u dit wenst kunt u met ons geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een voorbespreking, waarin we samen met u uw uitvaartwensen bespreken en u kunnen adviseren indien gewenst. Na zo'n gesprek is het ook mogelijk om u een kostenindicatie te geven.  

Ook kunt u bij ons een zogenaamde Wilsbeschikking aanvragen.  Dit is een praktisch boekje waarin u alle keuzes kenbaar kunt maken betreffende uw eigen uitvaart.

Joop Weeink Uitvaartborg kan een waardevolle aanvulling zijn op een bestaande uitvaartverzekering of lidmaatschap van een uitvaartvereniging. Tegen de geringe eenmalige inschrijfkosten van € 30,- is uw uitvaart in vertrouwde handen en kiest u tevens voor een (financiele) zorg minder bij uw nabestaanden. Een voorbespreking en Wilsbeschikking zijn hierbij inbegrepen.

Belangrijk om te weten is dat Joop Weeink Uitvaartverzorging altijd een uitvaart kan verzorgen, ongeacht of en waar u verzekerd bent. U bent bij ons echt niet altijd duurder uit, integendeel. Als u voor onze begeleiding kiest, nemen wij contact op met de verzekeringsmaatschappij om het overlijden te melden. Ook kunnen wij voor u de afwikkeling met de verzekeraar verzorgen, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

 

Meer in deze categorie: « Aula Herdenken »

Contact

M.    06 222 00 646 
T.    053 57 252 75 
E.   info@joopweeink.nl 

slogan1

Regel het vooraf