06 222 00 646 053 57 252 75 info@joopweeink.nl

Over ons

In dit onderdeel van onze website stellen we ons graag aan u voor, waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen.

We werken met een klein team van gedreven mensen, die op respectvolle wijze samenwerken met nabestaanden om er, ondanks het grote verdriet, een mooie uitvaart van te maken; waardig en passend bij de overledene en de nabestaanden.

Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, persoonlijk contact, goed luisteren en creatief zijn.

Joop Weeink, eigenaar van Joop Weeink Uitvaartverzorging, is een bevlogen uitvaartverzorger die zijn werk als roeping ziet. Hij legt uit waarom hij heeft gekozen voor de uitvaartzorg. Ook publiceren we hier regelmatig een nieuwe blog van Joop Weeink, die zich daarvoor laat inspireren door uitvaarten die hij begeleidt en verzorgt.

We hebben veel ervaring in het op een speelse wijze betrekken van kinderen bij een uitvaartplechtigheid en de voorbereidingen daarvan, vanzelfsprekend in nauw overleg met ouders. Dit om kinderen te helpen het verlies een plekje te geven en zo een basis te leggen voor verdere rouwverwerking. We geven op de site alvast wat voorbeelden hoe kinderen te betrekken.

Voor steeds meer mensen is duurzaamheid een belangrijk thema. Wie natuurvriendelijk en milieubewust geleefd heeft, wil ook graag milieuvriendelijk afscheid nemen. In onze uitvaartbegeleiding kunnen we u ook adviseren over de mogelijkheden voor een 'groene uitvaart'

Joop Weeink Uitvaartverzorging is houder van het Keurmerk Uitvaartzorg, waarmee we aantonen dat we aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Met de keuze voor Joop Weeink Uitvaartverzorging kiest u voor persoonlijke, deskundige en betrouwbare uitvaartbegeleiding.

 

 

Meer in deze categorie: Alles voor uw uitvaart »

slogan1