06 222 00 646 053 57 252 75 info@joopweeink.nl

Ik draag je altijd bij me - sieraden

Als u afscheid heeft moeten nemen van een overleden dierbare, zijn er verschillende mogelijkheden om uw dierbare toch altijd een beetje 'bij u te dragen' en zo te gedenken. Sieraden zijn hiervoor bij uitstek geschikt, omdat u ze dicht bij u draagt. Een sieraad symboliseert de verbondenheid met de overleden dierbare en vormt een persoonlijk aandenken, een teken van liefde en trouw. 

Vingerafdruksieraden

U kunt de vingerafdruk van uw dierbare vastleggen in een uniek sieraad. De vingerafdruk die hiervoor nodig is kan met verschillende afdrukmaterialen worden gemaakt (b.v. met was of met inkt) en we informeren u graag over de mogelijkheden. De afdruk met zijn unieke lijnen wordt gekopieerd en vervaardigd tot een zilveren of gouden sieraad. Bij een groot aantal van deze sieraden bestaat tevens de mogelijkheid om as van uw dierbare op te nemen in het sieraad.

Assieraden

In een assieraad kunt u de as van uw overleden dierbare bij u dragen. Zodra u een bestelling plaatst zullen wij u vragen een kleine hoeveelheid as (ongeveer een theelepeltje) op te sturen.

Hieronder volgt een impressie van mogelijkheden op dit gebied. Neem voor meer informatie of voor een bestelling contact op.

Impressie assieraden

 

slogan1