06 222 00 646 053 57 252 75 info@joopweeink.nl

Aula Scholtenhagen - Haaksbergen

Joop Weeink Uitvaartverzorging beschikt over een prachtige eigen aula in Haaksbergen: Aula Scholtenhagen. Deze kleinschalige aula is gelegen in Park Groot Scholtenhagen, op loopafstand van zalencentrum Het Hagen. Afscheid nemen, condoleren met eventueel een kop koffie, een uitvaart in de openluchtkoepel of in een zaal van Het Hagen, het is allemaal binnen handbereik. Ook is er volop parkeergelegenheid voor uw auto en een park voor een ieder die nadien even in alle rust met zijn of haar verdriet alleen wil zijn.

Aula Scholtenhagen biedt faciliteiten voor de laatste verzorging van de overledene en voor het opbaren, afscheid nemen en condoleren. De aula heeft 2 sfeervol ingerichte afscheidskamers, waar nabestaanden in de dagen voorafgaande aan de uitvaart in alle rust en in eigen tijd afscheid kunnen nemen van hun dierbare. In totaal biedt de aula plek aan 6 overledenen. Het naastgelegen zalencomplex Het Hagen biedt volop mogelijkheden voor plechtigheden en grotere condoleances en ook kan men hier terecht voor catering, varierend van een kop koffie of een borrel na een condoleance tot uitgebreide koffietafels en maaltijden.

De aula wordt beheerd door het team van Joop Weeink Uitvaartverzorging en is telefonisch te bereiken op 053 - 850 7981.

De combinatie van de aula met het zalencomplex biedt alle mogelijkheden voor een  persoonlijke invulling van een uitvaart, passend bij de overleden dierbare en ook passend bij de wensen en bij het budget van de nabestaanden. Het feit dat de aula en het zalencomplex op loopafstand van elkaar liggen heeft belangrijke voordelen. Zo worden nabestaanden niet onnodig met extra kosten voor rouwvervoer geconfronteerd, omdat de kist met de overledene heel gemakkelijk lopend kan worden overgebracht van het ene naar het andere gebouw. Ook kunnen allerlei combinaties worden gemaakt met betrekking tot condoleance en plechtigheid. Zo is het b.v. mogelijk om een condoleance te houden in de aula, met aansluitend een kop koffie in Het Hagen voor alle bezoekers. Een andere mogelijkheid is om 's avonds een plechtigheid met aansluitend condoleance te houden in Het Hagen, waarna de overledene weer over wordt gebracht naar de afscheidskamer in Aula Scholtenhagen. Allerlei combinaties zijn denkbaar en bespreekbaar en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

We vinden het belangrijk om te vermelden dat nabestaanden bij ons altijd de vrije keuze hebben betreffende de lokatie van opbaren. Als u kiest voor Joop Weeink Uitvaartverzorging bestaat de mogelijkheid om de overledene op te baren in onze eigen aula, maar daarnaast kunt u ook altijd kiezen voor een thuisopbaring of voor een opbaring in een uitvaartcentrum van uw keuze. Ook andere uitvaartondernemingen kunnen gebruik maken van Aula Scholtenhagen.

Door de unieke ligging van deze aula, middenin het groen maar toch ook dichtbij de dorpskern van Haaksbergen en dichtbij Het Hagen, denken wij dat deze van grote toegevoegde waarde kan zijn voor nabestaanden. Zij kunnen, in alle rust, afscheid nemen van een overleden dierbare, in een mooie groene omgeving met toch voldoende parkeergelegenheid. Ook de prachtige, naast de aula gelegen muziekkoepel kan worden ingezet voor openlucht uitvaarten en condoleances.

Hieronder vindt u een foto-impressie van Aula Scholtenhagen.

 

Aula Scholtenhagen

Scholtenhagenweg 36a

7481 VP  Haaksbergen

 

T: 053 - 850 7981

E: info@aulascholtenhagen.nl

 

slogan1