06 222 00 646 053 57 252 75 info@joopweeink.nl

Sprekers

Wilt u graag dat er een tijdens de plechtigheid een toespraak wordt gehouden, maar bent u hiertoe zelf niet in staat, dan kunnen wij voor u een spreker regelen. We werken hiervoor samen met professionals die met veel zorg, liefde en aandacht uw gevoelens zullen verwoorden.

Natuurlijk heeft u als nabestaande(n) de volledige vrijheid om zelf een toespraak te houden tijdens de plechtigheid. U kunt ook kiezen voor een combinatie. Het komt dikwijls voor dat nabestaanden ervoor kiezen om, naast hun eigen toespra(a)k(en), ook een spreker in te huren, bijvoorbeeld voor het vertellen van het levensverhaal van de overledene. Bijkomend voordeel van deze combinatie is dat de spreker het eventueel van u over kan nemen, mocht u niet meer uit uw woorden kunnen komen.

Wij regelen het voor u

Als u een spreker wenst kunt u dit tijdens de uitvaartregeling aangeven. Wij leggen contact met een spreker of spreekster, die vervolgens contact met u opneemt voor het maken van een afspraak met u en uw naasten. Tijdens een gesprek van ongeveer 2 uur staat niet alleen het leven van de overledene centraal, maar is er ook aandacht voor uw gevoelens en herinneringen. Dit zijn vaak gesprekken met een lach en een traan.

Uit de tijdens dit gesprek verkregen informatie bereidt de spreker/spreekster een toespraak voor die tijdens de plechtigheid zal worden uitgesproken. Deze toespraak zal altijd voorafgaande aan de plechtigheid eerst met u worden besproken. Na de plechtigheid ontvangt u de toespraak op papier om eventueel later nog eens rustig na te lezen.

Meer in deze categorie: « Locaties Muziek en beeld »

slogan1