06 222 00 646 053 57 252 75 info@joopweeink.nl

Kisten

Onze collectie kisten is zeer uitgebreid. We bieden u verschillende modellen en uitvoeringen: van modern tot klassiek, van ongelakt tot hoogglans, van spaanplaat tot massief eiken. Ook de prijzen variëren per model en uitvoering. Dit geeft u de mogelijkheid om een kist te kiezen die bij uw overleden dierbare past.

Al onze kisten voldoen aan hoogwaardige kwaliteitseisen en worden voornamelijk geproduceerd uit milieuvriendelijke grondstoffen. Ook hebben we een aantal zogenaamde ECO-kisten in ons assortiment: verantwoord gemaakte kisten van eerlijke grondstoffen, om het milieu zo min mogelijk te belasten. Deze kisten zijn zeer geschikt als u op een 'groene' wijze invulling wilt geven aan een uitvaart.

Wilt u liever geen kist gebruiken, dan is de lijkwade wellicht een goed alternatief. Wij hebben een aantal prachtige lijkwades opgenomen in ons assortiment.

Nieuw in ons assortiment zijn de kistbanden; een mogelijkheid om met bloemen, foto's of andere zaken een volle en zeer persoonlijke kistbedekking te creëren. Eigen geschreven brieven en afscheidsgedichten toevoegen of juist persoonlijke bezittingen die vertellen wie de overledene is. Alle invullingen zijn denkbaar.

U ziet hier een groot aantal kisten die we u op zeer korte termijn kunnen leveren (klik op een afbeelding om de vergroting te bekijken). Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op.

Meer in deze categorie: « Natuurbegraven Lijkwades »

slogan1