06 222 00 646 053 57 252 75 info@joopweeink.nl

Bloemen

Voor velen is een uitvaart zonder bloemen ondenkbaar. Wij helpen u graag bij het verzorgen van een laatste bloemengroet voor uw overleden dierbare.

Om te voorkomen dat u zelf in deze emotionele tijd op pad moet voor bloemen, kunnen wij u de service aanbieden dat wij de bloemen voor u en uw familieleden bestellen. Uit ervaring weten we dat niet iedere bloemist de gewenste kwaliteit levert, daarom werken wij met gerenommeerde specialisten in de regio.

Tijdens de uitvaartregeling tonen wij u graag het door ons zelf samengestelde bloemenboek met daarin de vele mogelijkheden.

Wat gebeurt er met de bloemen na de plechtigheid?

Na een begrafenis

De bloemen blijven bij een begrafenis vaak op het graf liggen. De linten en kaarten kunt u er na enige tijd zelf afhalen en bewaren.

Na een crematie

Bloemen worden nooit meegecremeerd. De as van de overledene wordt pas enkele weken na de crematieplechtigheid vrijgegeven. Dit houdt in dat de bloemen na de plechtigheid niet bij de overledene zijn. Tenzij u anders aangeeft worden de bloemen na een crematie door de medewerkers van het crematorium ergens op het crematoriumterrein neergelegd. Er zijn echter ook andere mogelijkheden. Zo kiezen nabestaanden er steeds vaker voor om bloemen na afloop van de plechtigheid zelf ergens neer te leggen op een persoonlijke gedenkplek. Dit kan zijn op het crematoriumterrein maar ook elders, b.v. op een graf van een overleden familielid of bij een oorlogsmonument.

Meer in deze categorie: « Kaarten Vervoer »

slogan1