06 222 00 646 053 57 252 75 info@joopweeink.nl

NIEUW en EXCLUSIEF in onze collectie: unieke eikenhouten kist

  • woensdag, 16 December 2015 17:05

Joop Weeink Uitvaartverzorging heeft nu een heel bijzondere en zeer betaalbare kist in de collectie, gemaakt van massief eikenhout uit onze regio. Achter deze kist gaat een bijzonder verhaal schuil.

Enige tijd geleden mochten we de uitvaart regelen van een oude mevrouw. Haar familie had zelf een timmerman in de vriendenkring en had hem gevraagd om de kist voor oma te maken. Toen de met liefde en zorg gemaakte kist de aula in werd gedragen, stonden mijn collega en ik met open mond te kijken naar deze prachtige ‘schat’kist voor oma. De kist was uniek in zijn soort en gemaakt van prachtige eikenhouten planken, met robuuste eikenhouten handgrepen aan beide kanten. De binnenzijde was bekleed met een mooie uni katoenen binnenbekleding en het deksel werd gesloten met knoppen zoals we deze nog niet eerder hadden gezien.

‘Jullie moeten eens met onze timmerman gaan praten’, zo gaf de familie aan ons door. ‘Jullie kunnen vast heel veel voor elkaar betekenen’. En zo geschiedde.

Er was meteen een klik en na wat kleine ‘bijschavingen’ zijn wij heel trots dat wij u deze unieke kist nu exclusief kunnen aanbieden in onze collectie. De kist heeft een pure, natuurlijke uitstraling en een geheel eigen, robuuste stijl. Hij is handgemaakt van massief eikenhout, afkomstig uit bossen uit het oosten van ons land. Elk exemplaar is dan ook uniek in zijn soort. In de kist zijn alleen natuurvriendelijke materialen verwerkt, waardoor de kist ook zeer geschikt is om te gebruiken voor natuurbegraven.

Als u de uitvaart door ons laat verzorgen, kunnen wij u deze kist aanbieden voor een prijs van € 595,- , een prijs waarvoor we normaal een spaanplaatkist aanbieden…..

Neem contact op voor meer informatie.

slogan1